Tanden bleken


Hygiëne en kwaliteit staan bij Pure genieten op nummer 1.

Tijdens de behandling krijgt u uitleg over de producten die wij gebruiken. Wij werken uitsluitend met disposable (wegwerp) producten. De mondspreider, gel en alle overige producten worden pas uitgepakt als u er bent. U bent dan bij ons voor 100% verzekerd dat u veilig en hygiënisch behandeld wordt! Neem nooit genoegen met minder! Uw glimlach telt.

Tanden bleken met X-treme Smile is geheel veilig voor uw gebit. Uw glazuur wordt niet aangetast en u krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees. Doordat onze gels als een van de weinige volledig voldoen aan de cosmeticaverordening, wil dat zeggen dat het product volledig veilig in gebruik is en geen schade kan berokkenen. Zelfs wanneer u het doorslikt is het geen drama. De resultaten daarentegen zijn voor een compleet onschadelijk product overweldigend. Overtuig u zelf door een behandeling te ondergaan bij Pure genieten tanden bleken Schijndel.

Tanden bleken met X-treme Smile is geheel pijnloos en brengt geen schade toe aan uw gebit en/of kronen, bruggen of vullingen. U bent klaar binnen ongeveer 1,5 uur en het geeft onmiddellijk een schitterend resultaat zonder peroxide!!

Hoe gaat het tanden bleken in zijn werking

U krijgt uitleg over hoe we te werk gaan, u vult een formulier in met enkele vragen. Dan wordt de tint van uw tanden bepaald. U poetst uw tanden met een speciale tandenborstel die u bij ons krijgt en dan krijgt u een mondspreider in en uw tanden worden behandeld met een spray. De bleekgel wordt aangebracht op uw tanden, en de lamp wordt op uw mond geplaatst om de gel zijn werk te laten doen. Dit proces word 2 tot 3 maal herhaald in een en dezelfde behandeling.

Hoe wit worden mijn tanden?

Hoe wit uw tanden zullen worden is niet te zeggen. Er wordt beweerd dat men uit kan gaan van de kleur van het oogwit, echter valt dit nog te bezien. Hoe wit ze zullen worden hangt af van de mate van verkleuring, de soort verkleuring en hoeveel sessies er worden besteed aan het bleken. De tanden zullen nooit witter wordendan ze van nature waren! Dit is genetisch bepaald!

Hoe lang uw tanden wit blijven verschilt per persoon en is afhankelijk van de levensstijl die erop nagehouden wordt en de staat van de tanden. Over het algemeen mag aangenomen worden dat resultaten geleidelijk terug zullen lopen en na een half jaar een touch-up behandeling nodig is.