Wat is Spray-Tan


Wij geloven in dit slimme en mooie alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen en zonnebank, goed is voor uw huid. Het geeft u in 10-15 minuten een prachtig bruine huid.

 

Daarom Spray-Tan

*Direct een gebruinde huid.

*U voelt zich fantastisch en zo ziet u er ook uit.

*Het is snel, Spray tanning duurt 10-15 minuten.

*Natuurlijk resultaat.

*Goed voor uw huid.

 

Wat is DHA?

Met een speciaal Spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op uw huid. U krijgt direct een egaal bruine huid. Een behandeling duurt maar zo'n 10-15 minuten. 

 

DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelf bruinend product. Het is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Het zit in concentraties van 8% tot 14% verwerkt in tanning vloeistoffen, dus niet schadelijk voor uw huid.

 

DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt!

 

 

 

 

 

 

Voor en na de Spray-Tan


De dag voor de behandeling

– Scrub lichaam en gezicht zorgvuldig. Besteed hierbij extra aandacht aan uw ellebogen, knieën, hielen en handen. Dit zorgt voor een egalere dekking en een betere opname van de tanning vloeistof. 

Let erop dat de scrub olievrij is!

– Scheer 24 uur voorafgaand aan de spray-tan. Waxt u? Doe dit dan 2 dagen voor je behandeling.

 

Op de dag zelf
– Geen parfum, deodorant, vocht inbrengende crème of make-up.
– Douche niet vlak voor een spray tan. Een “licht zure” PH-graad van de huid zorgt voor het beste resultaat.
– Neem donkere, los zittende kleding mee naar de afspraak. Houd er rekening mee dat je na de behandeling geen bh kan dragen tot de eerste douche.

 

Tijdens de behandeling
– Voordat we gaan sprayen, wordt de behandeling aan je uitgelegd en bespreken we jouw wensen zodat we de spray-tan perfect kunnen afstemmen op jouw huid.
–U bepaalt wat u aan houdt. Bikini, zwembroek of wilt u liever een full body spray-tan dan kan je er ook voor kiezen om topless of naakt te gaan, de keuze is aan u.

 

Na de behandeling
– Na de spray-tan informeren we u wanneer u weer kunt douchen. Gemiddeld ligt dit tussen de 6-8 uur. Afhankelijk van de tanning vloeistof die is gebruikt.
– Vermijd overmatig transpireren tijdens het ontwikkelen van uw tan. Dus niet gaan sporten!
– Na het douchen de huid droogdeppen met een handdoek.
– Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je Spray-tan is het aan te raden niet te lang en te warm te douchen.

– Hydrateer uw huid het liefst 2x per dag.

 

Na het maken van een afspraak zal ik u nog enkele tips meer geven om de Spray-Tan nog meer tot zijn recht te laten komen, zodat u er langer plezier van kunt hebben.